Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Znanost

Z ZNANOSTJO DO MLAJŠE KOŽE

Nutrikozmetika (definicija):

Nutrikozmetika je izdelek, ki ga zaužijemo in vsebuje sestavine, ki omogočijo telesu spodbuditi specifične biološke procese, s čimer se izboljša posameznikov zunanji videz.

Kako lahko kožo dlje časa ohranimo lepšo in bolj zdravo:

Vaša koža je sestavljena iz različnih komponent, kot so kolagen, elastin in hialuronska kislina. Čez čas njihova proizvodnja v telesu upada, kar se kaže na koži v pomanjkanju elastičnosti, začnejo pa se pojavljati gubice. Ko se staramo, koža prav tako postaja bolj suha in slabše vzdržuje svojo vlažnost, zaradi pomanjkanja hialuronske kisline v celicah kože.Kaj lahko storimo?

Eden od načinov, za povečanje ravni naravnega kolagena in hialuronske kisline v koži, je jemanje nutrikozmetike.

Nutrikozmetiki, kot je Medcoll, lahko rečemo tudi »intrinzična kozmetika«, saj močno deluje v notranjosti vaše kože, da jo neguje in ji priskrbi nujne sestavine, ki so potrebne za večjo proizvodnjo kolagena, elastina in hialuronske kisline.

Zelo učinkovite antioksidantne sestavine v Medcoll-u vaši koži prav tako pomagajo pri spopadu z oksidativnim stresom, tako da nevtralizirajo proste radikale.

Prosti radikali, ki jih povzročijo izpostavitev soncu, slaba prehrana, stres, onesnaženo okolje in cigaretni dim, povečajo poškodbe celic, kar pripelje do prezgodnjega staranja.

Znanstveno je bilo dokazano, da redna uporaba Medcoll-a pripomore h bolj zdravi koži in njenemu mlajšemu videzu.

Kako Medcoll pripomore h bolj zdravi in mlajši koži?

Medcoll je nutrikozmetika in pomaga telesu vzpostaviti 3 biološke procese:

1) Stimulira celice, da izločajo več kolagena. S tem spodbudi in omogoči telesu, da samo proizvaja več lastnega kolagena = IZBOLJŠA KONTRAKTILNOST

2) Zviša nivo hialuronske kisline in viskoznost v celicah. Pripomore pri hidrodinamiki celic = IZBOLJŠA HIDRATACIJO

3) Uničuje proste radikale in se bori proti njim, z močnim antioksidantnim delovanjem = UPOČASNI CELIČNE POŠKODBE IN PREZGODNJE STARANJE CELIČNE STRUKTURE