Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Znanost

Znanost

Vaša koža je sestavljena iz različnih komponent, kot so kolagen, elastin in hialuronska kislina. Čez čas njihova proizvodnja v telesu upada, kar se kaže na koži v pomanjkanju elastičnosti, začnejo pa se pojavljati gubice.

Preberite več >>

Staranje

Staranje

Staranje telesa se dogaja na celičnem nivoju. Večina celic v telesu se konstantno samostojno obnavljajo, ko se obrabijo. S staranjem telesa začnejo celice odmirati in tako delujejo manj učinkovito. Kolagenska tkiva razpadejo, koža izgubi elastičnost, mišice oslabijo, lasje se stanjšajo in degenerativne bolezni postanejo pogostejše.

Preberite več >>

Zdravje kože

Zdravje kože

Struktura kože in vezivnega tkiva po celem telesu, je v glavnem sestavljena iz proteinov, kot sta kolagen in elastin. Koži dajeta moč, podporo in elastičnost, kar prispeva h njenim kontraktilnim lastnostim. Koža je naš največji organ in varuje mišice, kosti, vezi in notranje organe, ki ležijo pod njo.

Preberite več >>

Kolagen

Kolagen

Kolagen je eden izmed najbolj zastopanih proteinov v telesu. Beseda »Kolla«, ki izhaja iz Grščine, pravzaprav pomeni lepilo. Predstavlja več kot 30% proteinske mase v človeškem organizmu in je glavna komponenta najpomembnejšega tkiva v telesu- vezivnega tkiva.

Preberite več >>

Raziskave

Raziskave

»Medcoll je odlična preventiva, kot tudi terapija za osebe, ki si želijo bolj gladko in mlajšo kožo. Z vsakodnevnim jemanjem Medcoll-a bomo deležni veliko zdravstvenih in lepotnih koristi, zaradi povečanja naravne tvorbe kolagena in ohranjanje funkcije hialuronske kisline znotraj kožnih celic, kar privede do bolj zdravih in močnejših kožnih celic.« -Roz Martin, ustanoviteljica.

Preberite več >>

Znanstvene študije

Znanstvene študije

Ogledate si lahko izsledke številnih raziskav o različnih vplivih na zdravje kože. 

Preberite več >>