Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

POGOSTA VPRAŠANJA

 1. Kaj je MedColl?
 2. Zakaj je MedColl tako edinstven?
 3. Zakaj je dobro jemati MedColl?
 4. Kako naj jemljem MedColl kapsule?
 5. Kdaj bom opazil rezultate MedColla?
 6. Kaj je kolagen?
 7. Kje imam kolagen?
 8. Zakaj je kolagen pomemben?
 9. Zakaj potrebujem dopolnilo?
 10. Kako MedColl deluje?
 11. Je MedColl varen?
 12. Kakšen rok uporabe ima MedColl?
 13. Lahko jemljem MedColl, če dojim ali sem noseča?


Kaj je MedColl?

Medcoll je prehransko dopolnilo, ki vam pomaga, da izgledate in se počutite fantastično. Namenjen je tako ženskam kot moškim. Z edinstvenim delovanjem vam bo pomagal do lepše kože, zaradi česar se boste tudi počutili bolj samozavestno.

<<Na vrh>>


Zakaj je MedColl tako edinstven?

Medcoll je dopolnilo, ki je bilo znanstveno zasnovano in dokazano, da vam pomaga pri borbi z znaki staranja kože. Deluje od znotraj, fantastični rezultati pa bojo opazni na površini vaše kože, ki bo lepša in bolj sijoča, kot kadarkoli do sedaj.

Medcoll je deluje drugače od vseh ostalih pripravkov, ki vsebujejo kolagen. In kar je najpomembneje… RESNIČNO DELUJE. Medcoll ne vsebuje samega kolagena, ampak 100% naravne sestavine, ki pomagajo telesu, da samo proizvede več lastnega, naravnega kolagena.

Uporabljamo samo certificirane sestavine, ki so prekurzorji kolagena, skupaj z ostalimi naravnimi sestavinami, ki delujejo proti staranju in antioksidativno. Največjo vlogo pri vsem pa igra biološka uporabnost. Enostavno ne vidimo smisla, da bi jemali ostale preparate s kolagenom, ki vašemu telesu ne pomagajo, da bi samo proizvedlo več lastnega kolagena, absorbira pa se majn kot 10% kolagena, ki ga z njimi zaužijete.

Medcoll ima biološko uporabnost kar 96%. Z jemanjem Medcolla bo vaše telo lahko izkoristilo in uporabilo vse pomembne hranilne snovi, ki so vašemu telesu potrebne, da samo proizvede več lastnega kolagena.

<<Na vrh>>


Zakaj je dobro jemati MedColl?

Zaradi Medcolla boste izgledali in se počutili bolje, višja pa bo tudi vaša samozavest.

         -Aktivno znižuje učinke staranja

         -Izboljšuje zdravje celotne kože in njeno strukturo

         -Ima znane učinke na lajšanje bolečin v sklepih

         -Pomaga obnoviti mrežo kolagena in vezivnega tkiva v telesu

         -Pospešuje regeneracijo kolagena in obnavljanje celic v celotnem telesu

<<Na vrh>>


Kako naj jemljem MedColl kapsule?

Vzemite 2 kapsuli dnevno. Lahko jih vzamete zjutraj ali zvečer, kakor vam bolj odgovarja. Medcoll lahko jemljete s hrano ali brez, za najboljše rezultate pa se svetuje vsakodnevno jemanje, nekaj mesecev zapored.

<<Na vrh>>


Kdaj bom opazil rezultate MedColla?

Medcoll bo začel delovati že takoj, po prvem odmerku, ki ga boste vzeli, ter vam tako pomagal, da boste izgledali in se počutili bolje. Ljudje, ki ga jemljejo vsakodnevno, bojo vidne rezultate opazili že zelo hitro, v 6 do 12 tednih.

 

Izgledali boste odlično

-Je odličen lepotni dodatek, saj vsebuje 100% čiste, naravne prekurzorje kolagena, skupaj z ostalimi naravnimi sestavinami, ki delujejo proti staranju in antioksidativno.

In tudi počutili se boste odlično

 -Pospešuje regeneracijo kolagena in obnavljanje celic v celotnem telesu in izboljšuje splošno dobro počutje

<<Na vrh>>


Kaj je kolagen?

Kolagen je nekaj kar jemljemo kot samoumevno, vendar je njegova skrivnost, da drži skupaj celotno telo in tvori glavno sestavino vseh telesnih tkiv- vezivnega tkiva.

<<Na vrh>>


Kje imam kolagen?

Skoraj povsod. Kolagen imate v koži, kosteh, organih, kitah, žilah in kosteh. Predstavlja več kot 30% človekovih proteinov. 90% našega kolagena je tip 1.

<<Na vrh>>


Zakaj je kolagen pomemben?

Kolagen nam daje moč, prožnost in elastičnost naše kože, vezi, kit in nekaterih delov kosti.

<<Na vrh>>


Zakaj potrebujem dopolnilo?

Ko se staramo (po 25. letu), se količina kolagena, ki ga proizvaja naše telo začne manjšati in začne se naravni proces staranja. Koža izgublja naravno elastičnost in začnejo se pojavljati drobne gube, ki z leti postajajo globlje.

Izgubljanje kolagena s staranjem, vpliva tudi na vezivno tkivo v naših sklepih, kar pomeni, da izgubljamo fleksibilnost in mobilnost, pojavljati pa se lahko začnejo bolečine v sklepih.

<<Na vrh>>


Kako MedColl deluje?

Medcoll ciljano pomaga obnoviti in napolniti vaše zaloge naravnega kolagena v telesu. Z razliko od krem za obraz, ki le obležijo na koži, se Medcoll absorbira v telo in deluje od znotraj navzven. Na ta način se pokažejo izjemni rezultati, ki jih lahko vidite in koristi, ki jih občutite.

Medcoll ne vsebuje samega kolagena, ampak snovi, ki pomagajo telesu, da samo proizvaja več kolagena in tudi hialuronsko kislino ter nujno potrebne, učinkovite antioksidante.

Jemanje pripravkov, ki vsebujejo kolagen je zelo neučinkovito, saj se velika večina zaužitega kolagena le izloči iz telesa in nima nobenega vpliva. Zato Medcoll deluje na najučinkovitejši način… pomaga telesu, da samo proizvede več lastnega kolagena.

<<Na vrh>>


Je MedColl varen?

Seveda, je povsem varen in naraven. Učinkovitost in varnost Medcolla je bila znanstveno dokazana. Je tudi registriran pri Agenciji za varno hrano (Food Safety Authority of Ireland- FSAI).

<<Na vrh>>


Kakšen rok uporabe ima MedColl?

Medcoll ima rok uporabe 3 leta.

Kot pri vseh ostalih dopolnilih, vam svetujemo, da preverite rok uporabe Medcolla in ga porabite pred koncem roka uporabe, da dosežete najboljše rezultate.

<<Na vrh>>


Lahko jemljem MedColl, če dojim ali sem noseča?

Nosečim ženskam in doječim mamicam vedno svetujemo, da se posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom, pred jemanjem kateregakoli prehranskega dopolnila.

<<Na vrh>>